Reactieformulier voor concours

Je reageert op het concours (Beginnend) medewerker met een achtergrond in Europees recht, concoursnummer EPSO/AD/European Law.

We raden aan het formulier eerst door te nemen. De verplichte gegevens zijn te herkennen aan een *. Let ook op bij datumvelden die je invult, deze dienen altijd volledig te worden ingevuld (met aanduiding van dag, maand Ún jaar).

 Persoonsgegevens

 Informatie over concours

  Opleidingen

  Overige relevante trainingen en cursussen

  Talenkennis

Overige talenkennis

Geef aan op welk niveau je andere talen beheerst:

 Werkervaring

  Relevante nevenactiviteiten

 Relevante publicaties en onderscheidingen

  Overig

WerkenbijdeEU werkt graag samen met deskundigen uit de praktijk. Werk jij straks bij de EU en wil je jouw ervaringen delen met ge´nteresseerden? Dan komen we graag met je in contact.

 Account om ingevulde informatie opnieuw te gebruiken

Als je alle ingevulde gegevens een volgende keer opnieuw wil gebruiken dan kun je, voorafgaand aan 'Versturen', hieronder een account aanmaken en de ingevulde gegevens opslaan. Deze wordt aangemaakt na versturen van het formulier.

╣) Let op! Een wachtwoord moet:
  • minimaal 8 karakters lang zijn
  • een hoofdletter, een kleine letter, een cijfer en een leesteken bevatten
  • toegestane leestekens zijn: ~`!@$ˆ*()_–={[}]|:;"'.

 Privacyverklaring

Met het insturen van dit formulier geef ik WerkenbijdeEU.nl toestemming om de verstrekte informatie aan te houden en hierover met mij in contact te treden.

  Versturen

Door te klikken op Afdrukken kun je de ingevulde antwoorden voorafgaand aan het 'versturen' printen voor je eigen administratie.